Service Auto Rapid Servicii auto Verificat si incarcat aer conditionat auto
Contacteaza-ne:   0730.118.522

Verificat si incarcat aer conditionat auto

Afla PRET - te sunam URGENT!   
Trimite nr de telefon si te sunam noi
 
 
 
 
Programari

VERIFICAT SI INCARCAT AER CONDITIONAT
Va oferim servicii de verificare si incarcare ale sistemului de aer conditionat sau de climatizare pentru orice marca si model de automobil. Tehnicienii nostri sunt specializati in si utilizeazam echipamente moderne de lucru in service-ul nostru.
Indiferent de sezon sau anotimp, defectiunile la sistemul de aer conditionat al masinii creaza disconfort atat soferului cat si pasagerilor, iar o igienizare periodica a sistemului de aer conditionat sau climatizare este mai mult decat importanta.
DE CE SA ALEGETI SERVICIILE NOASTRE DE REPARATII ALE SISTEMULUI DE AER CONDITIONAT?
Odata ajunsa in service-ul nostru, masina dvs va fi supusa unei inspectii tehnice ale sistemului de aer conditionat sau climatizare.
In urmatorul pas, vom elimina mirosul neplacut generat de sistemul de ventilatie al aerului conditionat prin procesul de autocuratare, cauzat in special de depuneri in sistemul de ventilatie si de nerespectarea termenelor de service auto.
Se va trece la vidarea si etanseizarea sistemului de aer conditionat si apoi vom face teste amanuntite pentru a verifica debitul de aer cat si pentru a verifica daca reparatia sistemului de aer conditionat a fost facuta in parametri optimi.
INCARCARE FREON SISTEM DE AER CONDITIONAT AUTO MULTIMARCA
Pe langa serviciile de reparatii ale sistemului de aer conditionat al masinii dvs, va oferim solutii optime de incarcare freon 134a cat si pentru freon 1234yf. Scurgerile de freon datorate fisurilor furtunelor sau a altor componente ale sistemului de aer conditionat duc la slabirea eficientei intregului sistem, afectand atat performantele masinii in habitaclu cat si confortul pasagerilor acestuia.
Evitati neplacerile cauzate de un sistem de aer conditionat nefunctional si apelati cu incredere la serviciile noastre de incarcare freon auto.

re AC

Uzura excesiva

 

 

Service aurto marci:  Alfa Romeo,  Aston Martin, Audi, Austin, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, Daihatsu, Daimler, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Galloper, Honda,Hyundai, Infiniti, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Lada Mazda, Mercedes-Benz, Mercury,  Mitsubishi, Morgan, Morris, Nissan, Opel, Peugeot,  Porsche, Princess, Renault Rolls-Royce, Rover, Saab, Seat, Skoda, Smart, Spectre, Ssangyong, Subaru, Suzuki, Talbot, Tesla,, Toyota, TVR, Volkswagen, Volvo


, , , ,

Programari

Nume, Prenume*:
Telefon*:
Email*:
Data preferata a programarii*:
Detalii:
 
*campuri obligatorii
 

Review-uri

( review-uri)
Ratingul general al articolului:
0.0 ( review-uri)
5 stele
()
4 stele
()
3 stele
()
2 stele
()
1 stea
()
Ai citit articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota articolului
Acorda o nota
Aboneaza-te la newsletter!