Contacteaza-ne:   0730.118.522

Mecanica auto

Afla PRET - te sunam URGENT!   
Trimite nr de telefon si te sunam noi
 
 
 
 
Programari

Indiferent ca ai nevoie de o revizie tehnica periodica, ai intampinat o problema la masina sau de un diagnostic mai complex, la noi vei gasi intotdeauna suportul tehnic necesar.
Service-ul nostru auto ofera servicii de mecanica auto si de intretinere auto pentru a maximiza durata de viata a autovehicului. Mecanicii nostrii utilizeaza cele mai bune practici pentru intretinere si reparatii auto. Oferim asistenta complete pentru masina dumneavoastra.
Service auto ofera o varietate completa de servicii de mecanica auto si intretinere auto precum:

1. Reparatia, intretinerea sau inspectia motorului:
- Schimbul uleiului de motor.

2. Instalatia de alimentare cu combustibil unde pot aparea probleme la: pompa de benzina sau pompa de alimentare, pompa de injectie, carburatorul, filtrul de aer, colectorul de evacuare, injectoarele sau regulatorul mechanic de turatie.

3. Instalatia de aprindere si de pornire: contactul pentru cheie, bacteria de acumulatori, bobina de inductie, bujia, electromotorul de pornire etc.

4. Instalatia de racire: lichidul de racier, radiatorul, pompa de apa, termostatul, ventilatorul si termocupla.

5. Transmisia/sasiul: sistemul de franare, mecanismul de directive, sistemul de rulare, ambreiajul, suspensia si echipamentul electric, cutia de viteze, diferentialul sau arborii planetari.

6. Mecanismul de directie.

7. Sistemul de franare: discurile de frana, servofrana, placutele, senzorii de uzura, etrierele, sabotii, tamburi de frana, cilindrii de frana si alte accesorii.

8. Sistemul electronic de siguranta: sistemul ESP, ABS sau ASR.

9. Suspensia masinii: amortizoare, computerul de bord, bordul, instalatia de iluminare.

10. Caroseria: scheletul metallic, aripi fata, aripi spate, contraaripile, capota motor, capota portbagaj si portierele.

Am enumerate o parte din componenetele ce tin de intretinere si mecanica auto care pot crea problemele autovehicului si care pot scruta durata de viata a acestuia. Conduce-ti in siguranta!
Folosim doar piese auto de cea mai buna calitate de la distribuitori autorizati. Scopul nostrum este de a crea o relatie de lunga durata cu clientii nostril si de a oferii servicii de calitate. Clientii se bucura de un condus fara griji si noi de clienti multumiti!
Daca esti in cautarea unui service auto modern si profesionist si ai nevoie de ajutorul nostru

 

 

Service auto multimarca.


mecanic bun Moinesti autoturism, pret reparatie bloc motor masina Moinesti, reparatie chiulasa preturi Moinesti, reparatie baie de ulei motor Moinesti, pret reparatie volanta si ambreiaj Moinesti Bacau

Programari

Nume, Prenume*:
Telefon*:
Email*:
Data preferata a programarii*:
Detalii:
 
*campuri obligatorii
 

Review-uri

( review-uri)
Ratingul general al articolului:
0.0 ( review-uri)
5 stele
()
4 stele
()
3 stele
()
2 stele
()
1 stea
()
Ai citit articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota articolului
Acorda o nota
Aboneaza-te la newsletter!